Carte oaspeti

Va multumim pentru alegerea Mirage MedSPA Hotel. Incercam permanent sa evaluam nivelul satisfactiei oaspetilor nostri. Feedback-ul, pe care cu bunavointa ni-l oferiti, va contribui la efortul nostru de a imbunatati permanent calitatea serviciilor si de a ne ridica la nivelul celor mai exigente asteptari. Suntem bucurosi sa va punem la dispozitie o echipa profesionista si entuziasta a carei misiune este succesul vacantei dumneavoastra.


asr, 11 Ianuarie 2014

buna ziua , ne simtim foarte bine la hotel dar mai ales la spa,atmosfera si profesionalismul echipei sunt positive si vesele!

Heather Chalmers, 01 Ianuarie 2014

We stayed for 2 nights this week and we had an amazing time! We came back feeling totally refreshed and relaxed. The staff were so friendly and helpful and we cannot wait to come back again. Thank you so much!

CARMEN, 10 Decembrie 2013

Buna ziua,

Dupa o perioada infernala, cu multa munca si stres, am beneficiat de minunata baza de tratament si de profesionalismul tanarului personal al hotelului dumneavoastra.
Felicitari!
Asteptam cu interes oferte pentru 2014.

Valentin Parzer, 09 Septembrie 2013

Venim din 2007 in fiecare an in hotelul dvs, facind tratamentul preventiv la clinica Efosan si in2011 la clinica Grand.Anul acesta am facut tratamentul in clinica dva si am fost
deosebit de placut surprins de noua clinica Medspa. Felicitari, si promitem ca vom veni si in 2014

Popa Florenta, 19 August 2013

Buna ziua, Am fost anul acesta la dvs. si m am simtit foarte bine, doresc sa revin si la anul ! astept cu interes ofertele ..

Ramona, 05 August 2013

Buna ziua, Admiratie maxima pentru baza de tratament si piscina interioara, personalul este atent si profesionist, pacat ca nu pot exprima aceleasi pareri si in ce priveste restaurantul, personalul este foarte \"rece\", daca ai demipensiune sau mai grav pensiune completa pacat, vei regreta cu siguranta. In statiune sunt terase unde se mananca mult mai bine si unde esti servit cum merita un client.

Ovidiu Vidrean, 04 August 2013

Buna, am ales acest hotel anul; acesta iar raportul calitate pret a fost foarte ok, ospatarii serviabili in mod special Ionut , domnisoarele de la receptie foarte dragute,E f bine ca hotelul este amplasat f aproape de mare si mai retras de aglomeratie.E perfect pt un sejur familie cu copii.

Radu Graure, iulie 2013, 01 August 2013

Felicitari!

Am petrecut un sejur minunat in hotelul Dvs. Vom reveni cu siguranta si vom recomanda cu caldura hotelul.

Radu Graure, iulie 2013

ANTIPA VIRGIL, 20 Iulie 2013

Totul a fost la superlativ.
Sper sa revenim si la anul\"in aceleasi conditii\"
Fam.Antipa
20.07.2013

Victor, 10 Iulie 2013

http://victorvis55.blogspot.ro/2013/07/vacanta-la-marea-noastra-2.html

bathe, helmut, 23 Iunie 2013

Ich freue mich auf den Aufenthalt mit Kur bei Euch. Der Aufenthalt war schon immer gut und jetzt mit der neuen Kurabteilung noch besser. Die Bilder im Internet versprechen gutes. Bis bald Helmut Bathe Herzliche GrĂ¼sse an die Stammmanschaft.

Maria , 18 Iunie 2013

Buna ziua,,
Felicitari pentru amenajarea bazei de tratament..
Asteptam cu nerabdare sa revenim vara aceasta.
De 3 ani venim cu drag acolo.
Speram ca s-a rezolvat si posibilitatea de a servi masa in toate restaurantele companiei indiferent unde s-a facut plata ,pe baza de tichete valorice..
SA aveti un sezon plin.
,

ioana ramniceanu torsin, 10 Iunie 2013

buna ziua,
astept cu nerabdare sa revenim la dvs., suntem clienti vechi si anul acesta vom reveni si cu mai mult interes avand in vedere schimbarile survenite in hotelul dvs., si mai ales in ceea ce priveste baza de tratament. o salutam cu mult drag pe doamna florentine. ioana ramniceanu-torsin

Edgar Molz, 08 Iunie 2013

Ich freue mich auf die 3 Wochen im neuen Hotel.

Cristian Pavel, 29 Mai 2013

Va multumim pentru un sejur minunat! Abia asteptam sa revenim

semneaza cartea de oaspeti

Doresc sa primesc newsletterul Mirage MedSPA Hotel