AQUA MIRAGE

AQUA MIRAGE invita oaspetii Mirage Medspa in piscina cu apa de mare incalzita, pentru gimnastică acvatică şi relaxare, intr-un decor primitor si inspirat. Jocul mirific de lumini colorate, sezlongurile imbietoare, atmosfera calda, confera acestei zone farmecul unei povesti despre armonie, regenerare si stare de bine.

Programele de exercitii in apa se executa sub indrumarea permanenta a kinetoterapeutilor experimentati si sunt personalizate in functie de particularitatile fiecarui oaspete in parte sau pe grup de afectiuni.

Piscina este dotata cu echipamente de relaxare şi profilactice: dusuri subacvale, Jacuzzi, dusuri cervicale, paturi de apa, minicascada masaj cu jet de aer, masaj lombar, flotoare si mingi pentru exercitiile de gimnastica si pentru amuzamentul oaspetilor.

AQUA MIRAGE imbie oaspetii cu cele doua saune si cu fantana de gheata.

Fiind un ritual de frumusete foarte popular, cunoscut si sub denumirea de sauna finlandeza, sauna uscata este practicata de mai bine de 1000 ani. Incalzita la 80-90-100 de grade Celsius si dotata cu banci confortabile din lemn scandinav, ajuta la eliminarea toxinelor, stimuleaza sistemul imunitar, relaxeaza musculatura, curata pielea in profunzime si stimuleaza regenerarea celulara.

Sauna umeda sau baia de aburi, acoperita cu un mozaic in culorile marii este incalzita la o temperatura mult mai scazuta (40-50°C) si umiditatea ajunge chiar la 100%. Baia de aburi este benefica atat pentru sanatate cat si pentru frumusete. Este recomandata in oboseala cronica, reumatism, obezitate, celulita, afectiuni respiratorii si tulburari ale circulatiei sangelui.

Saunele relaxeaza trupul si elimina stressul, oferind o pauza bine meritata si o detasare totala de tumultul cotidian. Pe de alta parte, saunele favorizeaza eliminarea apei din organism, modeland astfel silueta si redand corpului o frumusete de invidiat.

Intre sedintele de sauna invitam oaspetii nostri sa se racoreasca la fantana cu gheata, printr-un masaj cu fulgi de gheata. Organismul este supus unui soc termic cu efect revigorant si tonifiant, benefic dupa o baie de caldura. Alternanta cald-rece revitalizeaza si da fermitate pielii, oaspetii putand apela la masajul cu gheata in repetate randuri.

ZONA AQUA MIRAGE + Fitness – Conditii de acces 

– Accesul in zona Aqua Mirage + Fitness va fi permis zilnic tuturor oaspetilor cazati in hotel cu titlu gratuit, pentru 60 minute/zi (aferente fiecarei nopti de cazare), indiferent de pachetul de servicii achizitionat (cazare / masa /spa), in urma unei programari efectuate la Receptie Spa si doar in functie de disponibilitatile de la momentul respectiv.

Zona Aqua Mirage este compusa din urmatoarele facilitati: piscina interioara, sauna umeda, sauna uscata, cascade cervicale, jaccuzzi, dusuri ciclonice, sezlonguri cu hidromasaj.

– Copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 16 ani le este permis accesul in zona Aqua Mirage doar in intervalul 12.00 – 13.00 si, in functie de disponibilitate, in intervalul orar 17.00-18:00.

-Copiilor cu varste pana in 4 ani nu li se va permite accesul la piscina.

Tarife acces unic pentru clientii care nu sunt cazati in hotel:

Acces Aqua Mirage + Fitness                                                                          70 Lei/pers (2 ore)

Acces Aqua Mirage                                                                                              60 Lei/pers (2 ore)

Kids Adventure*                                                                                                   30 Lei/copil (2 ore)

*Acces la piscina, un adult cu maxim 2 copii cu varsta intre 4-16 ani, intre orele 12:00-14:00

 

REZERVA ACUM

Apropierea de mare, ambianta, serviciile unice oferite de o echipa de profesionisti cu experienta, sunt cativa din factorii cu care va convingem sa luati o pauza de sanatate.