DESPRE
MIRAGE MEDSPA HOTEL

Compania Briza Marii Negre din Eforie Nord a inaugurat in anul 2003, Hotelul Mirage. Localizat la aproximativ 50 m de plaja si clasificat la categoria 4 stele, acesta ofera servicii turistice de cazare si restauratie la standarde internationale.

In perioada 01.08.2016-30.11.2019, compania Briza Marii Negre, in calitate de beneficiar, a implementat proiectul “EXTINDERE ȘI MODERNIZARE HOTEL MIRAGE EFORIE NORD” finanțat prin Programul Operațional Regional 2014–2020.

Proiectul a prevazut supraetajarea hotelului cu un nivel ușor, ceea ce a asigurat o creștere cu 31% a capacității de cazare si crearea de  noi spații comune. Mai mult, camerele existente au fost modernizate, iar suprafața utila destinata servirii în cadrul restaurantului a fost extinsa prin montarea unei pergole ce permite atât creșterea capacității cât și închiderea și izolarea spațiului în perioada rece.

La finalul acestui proiect, noua capacitate de cazare a Mirage MedSPA Hotel totalizeaza 82 de camere duble standard si 16 apartamente, prevazute cu balcon, baie cu cabina de dus, televizor si cablu tv, telefon, minibar, conexiune internet Wi-Fi, instalatie de climatizare, sistem de inchidere electronica pe baza de cartela, uscator de par.

In perioada 26.05.2011 – 25.01.2013, S.C. Briza Marii Negre S.R.L. a implementat proiectul “Crearea si dotarea Bazei de Tratament, Recuperare si Balneoterapie Mirage, Eforie Nord”, finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013. Obiectivul principal al proiectului se refera la valorificarea in scop turistic a resurselor naturale ale statiunii balneoclimaterice Eforie Nord iar obiectivul specific al proiectului este reprezentat de diversificarea serviciilor turistice oferite de catre Compania Briza Marii Negre.

Odata cu inaugurarea noului Centru de Sanatate MirageMedSPA, in luna aprilie 2013, structura de cazare din cadrul complexului Mirage MedSPA Hotel, isi primeste oaspetii romani si straini intr-o ambianta noua, camerele si ariile publice fiind supuse unui amplu proces de renovare.

Cu o suprafata de 2700 de metri patrati dispusa pe 3 nivele, 40 de cabinete de tratament individuale, sali de kinetoterapie si fitness moderne, sauna finlandeza, sauna umeda,  dusuri ciclonice,  fantana de gheata, si o piscina cu apa sarata prevazuta cu Jacuzzi incorporat, paturi de apa, cascade cervicale, masaje cu jet de aer, Mirage MedSPA se distinge in peisajul centrelor de sanatate de pe litoralul romanesc al Marii Negre prin abordarea holistica a oaspetilor sai.

Domeniul medical vast al tratamentelor de recuperare este armonios imbinat cu cel al terapiilor de wellness. Apropierea de mare (50 metri ) ambianta, varietatea terapiilor, serviciile unice oferite de o echipa de profesionisti, tarifele accesibile, sunt elementele pe care contam pentru a-i fideliza pe oaspetii nostri.

Centrul de Sanatate Mirage MedSPA se remarca prin activitatea medicala bazata de programe complexe de recuperare a capacitatilor fizico-psihice ale organismului si tratamente anti-imbatranire, elaborate in urma unei consultatii medicale de inalt professionalism, sustinuta de investigatii medicale (ECG, teste de laborator, analiza compozitiei corporale, etc. ) si aplicate de terapeuti cu inalta calificare in recuperare (kinetoterapeuti, asistenti balneo-fizio-terapie, maseuri, etc ).

Medici cu experienta concep pachete personalizate complete si complexe care vizeaza ameliorarea unei arii variate de afectiuni reumatismale, post-traumatice, neurologice, cardio-vasculare, dermatologice, ginecologice, ORL, de recuperare pentru sportivi, precum si programe de reducere ponderala, detoxifiere, antiaging si de infrumusetare.

Alte puncte de atractie turistica aflate in proprietatea  S.C. Briza Marii Negre S.R.L. sunt restaurantele Cherhana La Stuf, Terasa Litoral si Restaurant Imperial, toate situate in Eforie Nord.

REZERVA ACUM

Apropierea de mare, ambianta, serviciile unice oferite de o echipa de profesionisti cu experienta, sunt cativa din factorii cu care va convingem sa luati o pauza de sanatate.