ESTETICA FACIALA SI CORPORALA

ECOVITAL G3 – LINIA PROFESIONALA

Dupa aproape 40 de ani de cercetari in domeniul formularilor cosmetice, firma ECOVITAL inglobeaza in linia profesionala ECOVITAL G3 toata experienta si observatiile acumulate in toata aceasta perioada, respectand principiile fundamentale ale fenomenelor de imbatranire cutanata. Plecand de la testele clinice si functionale efectuate pe un numar impresionant de cazuri de catre reputatul om de stiinta roman Prof. dr. Ana Aslan asupra procesului de imbatranire in general si cutanata in special, linia ECOVITAL G3 cu formule  cu caracter ecologic, favorizeaza regenerarea celulara si actioneaza intr-o maniera pozitiva asupra metabolismului celular pentru a pastra elasticitatea, tineretea si stralucirea pielii.

Factorii majori care favorizeaza aparitia bolilor date de varsta sunt legati de absorbtia substantelor nutritive,de efectul nociv al radicalilor liberi si de cresterea concentratiei de monoaminoxidaza (MAO). Asimilarea substantelor nutritive necesare sistemului imunitar si functiilor biologice scade in mod dramatic cu varsta, in timp ce radicalii liberi si MAO cresc in fiecare an cu varsta.

Primele produse geriatrice GEROVITAL H3 concepute ca fiole, tablete si produse cosmetice si-au demonstrat eficacitatea prin reducerea concentratiilor crescute de MAO mai ales la nivelul creierului,prin protejarea celulelor de atacul radicalilor liberi,efectele de regenerare fiind vizibile la persoanele tratate, chiar spectaculoase in multe cazuri. Efectele produselor cosmetice au fost vizibile asupra pielii flasce, uscate si ofilite care a devenit in scurt timp neteda, intinsa si luminoasa. Totodata aceste produse antiimbatranire au capacitatea de a imbunatati oxigenarea sangelui,fapt ce conduce la  mentinerea unei stari functionale bune a fiecarui organ al corpului,pana la o varsta inaintata. Demonstrarea eficacitatii produselor Gerovital a antrenat un numar mare de cercetatori din lumea medicala. Omul de stiinta din Germania Dr. Paul Luth a constatat ca organismul converteste procaina in doua substante nutritive bine cunoscute: acidul paraaminobenzoic (PABA) si dimethylaminoethanol (DMAE). Unele alimente contin in mod natural cantitati foarte mici din acesti nutrienti.

1. PABA este unul din membrii familiei B complex care ajuta disocierea si utilizarea proteinelor,sursa alimentara de baza virtuala a tuturor enzimelor,hormonilor,celulelor si tesuturilor organismului. PABA limiteaza si distruge anumite categorii de radicali liberi, fiind un antioxidant important ce protejeaza pielea de radiatiile UV, actionand ca o adevarata vitamina pentru piele si par.

2. DMAE este un compus antioxidant, neiritant ce actioneaza ca un stabilizator de membrane prin mentinerea acestora intacte. DMAE reduce stresul celular, productia de acid arachidonic si a altor compusi chimici nocivi, protejeaza celulele de atacul radicalilor liberi. DMAE aplicat prin produse cosmetice stimuleaza regenerarea celulara, elimina aspectul flasc  al pielii dat de varsta, are un rol modulator, antinflamator ce conduce in final la reducerea ridurilor, a cearcanelor, adanciturilor naso-labiale, tonifica si intinde pielea, iar prin rolul sau de neuro transmitator mesajele pielii sunt conduse catre creier. Aplicarea acestei substante este o cale de a produce un lifting fara chirurgie estetica, fiind o alternativa a acesteia.

Progresul stiintific in formularile produselor ECOVITAL G3 s-a datorat continuarii cercetarilor efectuate initial la Institutul National de Gerontologie si Geriatrie Prof. dr. Ana Aslan de o echipa mixta de specialisti care s-a aplecat asupra fenomenelor de regenerare cutanata in perioada 1977-1987.  Ulterior cercetarile s-au extins in saloanele de infrumusetare din tara si strainatate iar in perioada 1997-2006 s-a realizat linia proprie de produse sub marca ECOVITAL, produse extinse sub numele de ECOVITAL G3 PROFESSIONAL generatia a treia, care valorifica experienta acumulata in toti acesti ani.

Gama completa de tratamente faciale si corporale linia ECOVITAL G3 Professional foloseste in formulele sale principii active de ultima generatie care permit rezultate vizibile in tratamentele personalizate si ofera solutii in concordanta cu tendintele actuale in lumea fascinanta a frumusetii.

Rasfatul complex al corpului cu produsele ecologice ECOVITAL G3 PROFESSIONAL cuprinde mai multi pasi:

Curatirea corpului cu Saruri marine exfoliante, ca prima faza in actul estetic corporal, mentine filmul hidrolipidic, favorizeaza eliminarea celulelor moarte, lasa pielea supla, hidratata, curata, pregatita pentru penetrarea principiilor active.

Osmodinamizarea corpului. Bioafinitatea epidermei fata de componentele marine extrem de pretioase (apa de mare, algele, namolul,sarurile) conduce la reechilibrarea corpului, la instaurarea starii de bine si la redobandirea vitalitatii si frumusetii. Ingrijirile dinamizante sunt recomandate in toate curele inaintea tratamentelor specifice. Impachetarile si baile marine aduc oranismului elementele minerale si vitaminele pe care le contin. Pielea redevine supla, trupul se remodeleaza si se tonifica. Algele fiind sursa de iod, actioneaza asupra glandei tiroide stimuland lipaza si astfel eliminarea grasimilor este accelerata.

Tratamente individualizate

SLABIRE, REMODELARE, TONIFIERE

Celulita sau lipodistrofia localizata,afecteaza circa 90% din populatia feminina,dar se intalneste si la sexul masculin. Se dezvolta atat la persoane supraponderale cat si la persoane subponderale. Indiferent de cauzele aparitiei sale,celulita nu poate fi eliminata doar prin regim alimentar. Trebuie sa actionam direct asupra acestei probleme pentru a intelege cauzele care au produs-o si sa actionam in consecinta pentru eliminarea sa. Rezultatele se masoara prin reducerea cu x centimetri a zonelor afectate.

Tratamentul de slabire-remodelare: se adreseaza persoanelor care doresc sa gaseasca o solutie globala si personalizata pentru a lupta impotriva rotunjimilor, depozitelor de grasime si relaxarii cutanate.

Tratamentul de slabire-modelare anticelulitic : Se adreseaza persoanelor cu celulita localizata (supla sau dura) in zonele genunchilor, coapselor, soldurilor sau celulita difuza pe membrele inferioare, abdomen si brate.

Tratamentul restructurant: corecteaza lipsa de fermitate relaxarea cutanata, vergeturile, culoarea terna a pielii.

HIDRATARE SI HRANIRE

Desfasurarea tuturor proceselor la nivelul pielii se face in conditii optime daca pielea este bine hidratata. Hidratarea garanteaza intarzierea aparitiei semnelor de imbatranire cutanata,emolierea si supletea pielii,rezistenta la factorii de mediu agresivi. Apa este sursa vietii. Apa de mare in special este mediul in care organismul poate regasi sursa sa originala de elemente pe care viata terestra le-a pierdut.

BALNEO-ESTETICA

Termenul de balneo-estetica se refera la produse care contribuie intr-o forma sau alta la revigorarea corporala si mentala, la relaxarea musculara si ameliorarea mobilitatii articulare, stimularea circulatiei, reducerea greutatii corporale, eliminarea toxinelor (deseuri metabolice), cresterea oxigenarii tesuturilor, completarea tratamentelor specifice – anticelulitice, a adipozitatilor localizate.

REZERVA ACUM

Apropierea de mare, ambianta, serviciile unice oferite de o echipa de profesionisti cu experienta, sunt cativa din factorii cu care va convingem sa luati o pauza de sanatate.