GEROVITAL

Terapia bazata pe medicamentul romanesc Gerovital H3 este si astazi o metoda de amanare sau incetinire a imbatranirii, cu efecte spectaculoase, precum si de tratare a bolilor specifice inaintarii in varsta.

Imbatranirea este un fenomen natural, nu-l putem evita, dar il putem trai fara probleme grave de sanatate. Diverse afectiuni ii pandesc pe cei trecuti de 65 de ani. Este o perioada aparte in existenta noastra, de aceea, medicina i-a dedicat acestei varste o specialitate numita geriatrie.

Nu avem cum sa fugim de batranete. Exista peste 300 de teorii care au incercat de-a lungul anilor sa defineasca imbatranirea, dar toate au ramas incomplete. In general, se considera ca batranetea incepe in jurul varstei de 60-65 de ani. In ultimele decenii populatia varstnica a crescut mai mult decat estimau demografii, ca urmare gerontologia si geriatria au devenit domenii de interes.

Gerontologia se defineste ca stiinta proceselor de imbatranire iar geriatria, drept o ramura a medicinei care cerceteaza aspectele patologice ale imbatranirii.

Odată cu imbatranirea, apar modificări fiziologice: facultatile de perceptie sunt in regresie (auzul, vederea, gustul, mirosul), senzatiile dureroase si termice se diminuează. Adesea, la batrani apar infarcte miocardice, ulcere perforante sau chiar fracturi, fara durere. Apar si modificări psihice ca: apatia, depresia, teama de spitalizare, confuzia. Cele mai frecvente boli sunt: cardiopatii ischemice, hipertensiune arteriala, anemia pernicioasa, leucemie limfatica cronica, ischemii digestive, diabet zaharat, mixedem, ateroscleroza cerebrala, boala Parkinson, demente, depresii, stari confuzionale, glaucom, cataracta, osteoporoza, poliartroze, guta, fractura capului femural, cancer cutanat. Pentru ca insotesc varsta a treia, aceste boli trebuie tratate.

Se constata astazi la varstnici un supraconsum de hipnotice, psihotrope, laxative si antibiotice. Acestia au tendinta de a face provizii de medicamente si de a nu respecta prescriptiile. Medicamentele administrate oral sunt mai puţin absorbite si eliminarea renala scade. Absenta vitaminelor si sarurilor minerale agraveaza suferintele bolnavului.

Printre tratamentele geriatrice cele mai apreciate in lume se numara medicamentul minune Gerovital H3, inventat de o romanca, Prof. Dr. Ana Aslan, impreuna cu grupul sau de cercetatori ilustri si entuziasti. Mari personalitati ale lumii s-au zbatut sa beneficieze de faimosul elixir al tineretii produs în Romania. Veteranul Gerovital H3 a ramas peste ani la fel de tanar ca milioanele de oameni care l-au folosit. Primul medicament recunoscut pe plan mondial, creat in anii 50, anume pentru a incetini procesul de imbatranire, creste capacitatile fizice si intelectuale, imbunatateste memoria si simturile, reduce starile depresive si anxietatea, imbunatateste calitatea pielii si a parului, favorizeaza repigmentarea podoabei capilare, creste tonusul muscular si mobilitatea articulara, normalizeaza tensiunea arteriala, stimuleaza regenerarea ficatului, a mucoasei gastrice si a maduvei osoase, regenereaza muschiul striat si nervii periferici.

Cele doua saptamani de terapie cu Gerovital, combinata cu namol, hidroterapie, masaj si kinetoterapie, atrag numerosi pacienti, romani si din toate colturile lumii, increzatori în metoda descoperita de Ana Aslan.

Asadar, va asteptam…”Sa adaugam viata anilor si nu ani vietii!”

REZERVA ACUM

Apropierea de mare, ambianta, serviciile unice oferite de o echipa de profesionisti cu experienta, sunt cativa din factorii cu care va convingem sa luati o pauza de sanatate.