SALA CONFERINTE

Incepand cu luna octombrie 2014, MIRAGE MEDSPA HOTEL le propune clientilor sai corporate, o sala de conferinte modulara pentru desfasurarea de team-buildinguri, traininguri, seminarii, prezentari audio-video, simpozioane, congrese, lansari de produs, sedinte sau intalniri informale.

Facilitatile Centrului de Conferinte MIRAGE constau in bar si terasa cu gazon natural la etajul al doilea al centrului de sanatate MIRAGE MEDSPA.

Sala de conferinte BREEZE  asigura, de asemenea lumina naturala, echipamente tehnice si flexibilitate in ceea ce priveste amenajarea diferitelor tipuri de set-up (teatru, classroom, U-shape, hollow square etc.)
Dotarea centrului de conferinte consta in echipamente de ultima generatie: videoproiector, ecran, flipchart, acces internet wireless gratuit, ecrane LCD, instalatie de sonorizare.

Elixir Bar dispune de  lumina naturala si este destinat servirii pauzelor de cafea dar si unei selectii de ceaiuri si sucuri naturale speciale.

Petrecerile, mesele si pauzele de cafea pot fi savurate atat in restaurantul  Mirage cat si pe terasa inverzita a acestuia.

Sala de conferinte BREEZE are o suprafata de aprox. 200 mp si poate fi gazda evenimentelor dumneavoastra de pana la 100 de persoane.

Apropierea de plaja (50 m), facilitatile SPA oferite e catre cel mai nou si extins centru de sanatate privat de pe litoralul romanesc MIRAGE MEDSPA, calitatea serviciilor si ambianta moderna, bucataria internationala savuroasa si o echipa dedicata, reprezinta atuurile pe care se sprijina organizarea cu succes a evenimentelor pe care ni le incredintati.

REZERVA ACUM

Apropierea de mare, ambianta, serviciile unice oferite de o echipa de profesionisti cu experienta, sunt cativa din factorii cu care va convingem sa luati o pauza de sanatate.